Camping Batenstein
Facebook Camping Woerden Batenstein
 • maart 18 12:35

  Nieuwsbrief Opening seizoen

  Geschreven door : Parkbeheerder - reactie(s) : 0

Aan alle seizoen- en langkampeerders,

 

Wij hopen dat iedereen gezond en wel door de winter is gekomen en weer volop zin heeft in het kampeerseizoen van 2021!

Sinds 1 januari is VDB Holiday officieel eigenaar van Stadscamping Batenstein. Stadscamping Batenstein is het 6de vakantiepark van VDB Holiday. Komende periode gaat het park omgetoverd worden in de huisstijl van VDB. Wij hebben heel veel zin in komend seizoen!

Alle caravans zijn weer uit de stalling gehaald en op de vaste plek neergezet door de tractor, wat ons betreft kan het seizoen van start gaan!

De slagboom is tot vrijdag 16 april dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Vanaf vrijdag 16 april gelden de reguliere slagboomtijden weer. Ook nu weer vragen wij u om, tijdens de opbouwfase, uw auto uit te laden en daarna direct buiten het terrein te parkeren. Dit om het terrein niet te belasten met auto’s die alles kapotrijden en blokkeren.

Vooralsnog gaat de Koningsborrel op 27 april niet door. Mochten alle maatregelen versoepelen en het wel mogelijk is dan hoort u dat bijtijds.

Coronamaatregelen 2021

 

 • De 1.5 meter maatregel is nog steeds van kracht.
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht in het sanitair gebouw en de receptie. Dit geldt ook voor uw bezoek dus licht uw bezoekers in! De algemene bezoekmaatregelen van het RIVM zijn hierbij van kracht.
 • Er mogen maximaal per kant, 4 personen tegelijkertijd in het sanitair gebouw aanwezig zijn. Bij de ingang hangt het ‚Äústoplichtbord‚ÄĚ. Zodra u naar binnen gaat verschuift u een cijfer naar het rode vlak. Vergeet niet om bij het naar buitengaan een cijfer terug te schuiven naar het groene vlak. Als alle vlakken rood zijn wacht u buiten totdat er weer plek beschikbaar is.
 • Geef elkaar de ruimte en geef voorrang aan degene die naar buiten wil voordat u naar binnen gaat.
 • Desinfecteer uw handen door gebruik te maken van het desinfecteer apparaat rechts om de hoek bij de ingang.   De toiletbril kunt u ook reinigen met dezelfde vloeistof. Papier hangt er naast.
 • Draag handschoenen als u uw chemisch toilet gaat reinigen en ook als u afval weggooit. Zo niet, was dan uw handen nadien.
 • Wij verzoeken u om zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen voorzieningen voor toilet gebruik, tandenpoetsen, scheren en f√∂hnen zodat het niet te druk wordt in het sanitair gebouw
 • Alle Coronamaatregelen zijn conform de Rijksoverheid.
 • Het is verboden om in het sanitair gebouw uw afwas te doen.

Bereikbaarheid Stadscamping Batenstein

 

Momenteel wordt er in Woerden veel gebouwd waardoor de bereikbaarheid niet optimaal is.

 

De aanrijroute vanaf de A12 is: Afrit 14 Woerden, volg Woerden-West 2e stoplichten links, rotonde rechtdoor, onder het spoorviaduct het Vinkje door, stoplichten rechts, rechtdoor tot rotonde bij de Rembrandtlaan en daar rechtsaf Rembrandtlaan op, weg vervolgen, links de Burgemeester van Kempensingel op, einde links af de van Helvoortlaan op en rechtdoor. Camping bevindt zich op het einde van de van Helvoortlaan aan de rechterkant.

 

Vanuit Harmelen: einde van de Utrechtsestraatweg links en direct rechts onder het spoor door. Rotonde rechts de Middellandbaan op. Rotonde rechts de Wulverhorstbaan op. Onder het spoorviaduct het Vinkje door, stoplichten rechts de Waardsebaan op. Rechtdoor tot de rotonde bij de Rembrandtlaan en daar rechtsaf de Rembrandtlaan op, weg vervolgen, links de Burgemeester Kempensingel op, einde links de van Helvoortlaan op en rechtdoor. Camping bevindt zich op het einde van de van Helvoortlaan aan de rechterkant.

 

Vanuit Kamerik: einde Oudelandseweg linksaf, rechts onder het spoor door. Pak de route op zoals vanuit Harmelen vanaf rotonde rechts de Middellandbaan op.

 

Tijdens het Hemelvaart ‚Äď en Pinksterweekend gelden andere slagboomtijden. U wordt hier bijtijds over ge√Įnformeerd. Wij wensen u veel succes met opbouwen uw plekje en daarna heel veel mooi weer en kampeerplezier.

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Stadscamping Batenstein.